Succesverhalen

Kom meer te weten over ons. En maak alvast kennis met collega's en klanten door het lezen van een succesverhaal.

Servicedesk Manager Jordy: ''mijn collega’s zorgen voor 85% van mijn werkgeluk''.

Als Servicedesk Manager bij Theiner ICT is Jordy verantwoordelijk voor het coördineren van interne processen en het aansturen van het team. Jordy heeft een interessante achtergrond en bij Theiner ICT een opmerkelijke loopbaan doorgemaakt. Laten we ontdekken hoe hij in de wereld van ICT terechtkwam en welke rol hij nu heeft.

VGE zet verdere stappen in ICT-processen door Theiner ICT als partner en strategisch adviseur

VGE is een specialist in in UV-C apparatuur voor diverse branches zoals; zwembaden, vijver- en industriële markt en bestaat al sinds 1982. Ook nieuwe technologieën voor een duurzame en toekomstgerichte (water)industrie zijn onderdeel van de kernwaarden.

Maas Coating borgt bedrijfscontinuïteit door ICT-beheer en support via Theiner ICT

Maas Coating is een industrieel lakbedrijf en bestaat al sinds 1934. We willen niet zeggen dat ze al zo lang met ICT bezig zijn, maar ze waren er vroeg bij.

Dort-Jan van Boxtel van ESTEPE aan het woord

ESTEPE ontwikkelt maatwerkaanpassingen voor trucks. De trucks worden geoptimaliseerd, functionaliteiten worden uitgebreid en het productgamma wordt aangevuld.

2e lijn supportmedewerker buitendienst Ron: "Theiner ICT is een mooi bedrijf met goede ambities".

Als 2e lijn support medewerker buitendienst zorgt Ron ervoor dat onze klanten zorgeloos kunnen werken. Ron heeft diverse Enterprise certificaten behaald, waardoor hij klanten kan adviseren over software oplossingen.

Accountmanager Max: “Daar wil ik werken, bij Theiner ICT”

Als je boodschappen hebt gedaan bij de Jumbo in Veghel, ken je misschien Max wel. Hij heeft hier vijf jaar gewerkt achter de servicebalie.

Servicedeskmedewerker Gino: “Ik voel mezelf hier helemaal op mijn plek”

Na het succesvol afronden van zijn stageperiode bij Theiner ICT in februari 2022 en het behalen van zijn diploma Applicatiebeheer en mediaontwikkeling is Gino niet meer weggegaan.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then