Veel gestelde vragen

De antwoorden op de meest gestelde vragen hebben wij alvast voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een kennismaking!

Mag ik thuiswerken?

Jij mag thuiswerken, maar natuurlijk wel in overleg. En wij streven ernaar om minimaal 80% van je werkweek op kantoor aanwezig te zijn voor een optimale samenwerking :-).

Zijn er doorgroeimogelijkheden?

Bij Theiner ICT doen wij er alles aan om jou te laten groeien. Wij zien veelal dat onze techneuten zichzelf meer willen ontwikkelen in een specialisme en daar geven wij ze alle mogelijkheden toe. Naast interne trainingen, product presentaties, externe trainingen, functionerings- en evaluatiegesprekken proberen wij zoveel mogelijk te kijken hoe jij het beste kan ontwikkelen.

Wat is het verschil tussen een binnen- en buitendienst supportmedewerker?

Goede vraag! Bij de functie van binnendienst ben jij vooral op kantoor werkzaam voor onze klanten en met de buitendienst ben jij vaak op locatie aan het werken bij onze klanten.

Hoeveel vrije dagen heb ik?

Ook belangrijk natuurlijk! Op fulltime basis heb jij 200 uren oftewel 25 vakantiedagen per jaar.

Wat zijn de werktijden?

Onze werktijden zijn van 8:30 - 17:30 uur. Je hebt een uur pauze per dag. Deze mag je naar eigen inzicht indelen. De meeste collega’s lunchen samen en maken een wandeling om een frisse neus te halen.

Hebben we personeelsuitjes?

Jazeker! Eenmaal per kwartaal hebben wij op vrijdag een afsluiting van de week met lekker eten en vieren we meteen de verjaardagen met cadeautjes. Ook gaan wij ieder jaar op een personeelsuitje, dit is iedere keer weer iets anders.

Wat gebeurd er nadat ik heb gesolliciteerd?

Van de sollicitaties die wij ontvangen bepalen we per persoon of wij je uitnodigen voor een gesprek, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Mocht je niet uitgenodigd worden, laten we het ook natuurlijk weten.

Is er een personeelshandboek?

Ja, wij hebben een personeelshandboek. Hierin vind je alles over Theiner ICT als organisatie.

Wat is het verschil tussen een servicedesk medewerker en 2e lijns support binnendienst medewerker?

Een supportmedewerker neemt alle telefoontjes als eerste aan bij de servicedesk. Dit betekent dat jij veel weet van ICT-oplossingen en problemen die binnen een uur opgelost kunnen worden pak jijzelf op. Is het een groter en/of specifiek probleem dan schakel je een 2e lijn support medewerker binnendienst in. Zij hebben een specialisatie op een bepaalde expertise.

Hoe ziet een eerste werkweek eruit?

In de eerste werkweek vinden wij het belangrijk dat jij je thuis voelt, hier doen wij alles aan. Jij krijgt een theoretische- en praktische uitleg over de diensten van Theiner ICT, en een inwerk checklist voor de komende 9 weken. In de eerste 8 weken maak jij met iedereen kennis, lunchen buiten de deur met een collega en maak een update op jouw social media.

Vragen? Neem contact op met Eline!

Bellen Mailen
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then